Laguna Ingatlanközpont
ELADÓ, KIADÓ lakások, családi házak, villák, telkek

Laguna Ingatlan Copyright


 

 

 Kérjük, hogy a LAGUNA Ingatlan weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi Szerzői jogokról készült Nyilatkozatunkat.

 

 A weboldalak megnyitása, megtekintése, a látogató részéről az alábbi Nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül!

 

A LAGUNA Ingatlan weboldalain szereplő képek, logók, grafikák, tájékoztatók, információs anyagok és elemzések, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogát a LAGUNA Ingatlan fenntartja magának!

 

A weboldalak tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó felhasználása, bármilyen más egyéb céllal történő tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása, üzleti célú, sajátként történő felhasználása, kizárólag a LAGUNA Ingatlan előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

 

A weboldalon, ill. a Laguna Ingatlan bármely publikációjában szereplő képek (ingatlanfotók), üzleti, sajátként történő felhasználása esetén, a kép felhasználójával szemben, szerzői jogok megsértéése jogcímén, azonnali jogi eljárást indít, valamint képenként, hetente 20.000,- Ft (azaz húszezer Forint) használati díjat számít fel.

 

A LAGUNA Inagtlan weboldalain közzétett információk összeállítása bár a legnagyobb gondossággal történt, garanciát mégsem tudunk adni az adatok hatályosságára, valódiságára, ezek tájékoztató jellegűek, előfordulhat esetenként, hogy nem teljesen pontosak és teljeskörűek.
 

Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Hatályos, és pontos információkért keresse munkatársainkat a lap alján található elérhetőségeinken!

 

Egyes oldalainkon Ön megadhatja részünkre személyes adatait (e-mail címét, telefonszámát, stb) amennyiben igényli, hogy az Ön részére a LAGUNA Ingatlan tájékoztató anyagokat küldjön, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel. Látogatásával Ön lehetővé teheti számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését. Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a LAGUNA Ingatlan ezen adatokat nyilvántartsa és kezelje mindaddig, amíg Ön kifejezetten kéri ezek törlését. Adatvédelmével kapcsolatban, kérjük olvassa el Adatvédelmi Nyilatkozatunkat!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, a küldött üzenetek tartalma, egyéb adatai módosulhatnak, illetve az üzenet el is veszhet.

 

Amennyiben nem talál valamely kérdésére választ, vagy nem kielégítő az információnk kérjük, keresse kollégáinkat a (36-1) 200-9960 telefonszámon.

 

A letölthető szerződés, és iratmintákat csak saját felelősségre használja, ill. kérje kollégáink tanácsát!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat! ( levelezes@lagunaingatlan.hu )

 

 

LAGUNA Ingatlanközpont

H-1026 Budapest, II. Pasaréti út 53.   tel.: (361) 200-9960 (5 vonal)    fax: (361) 394-3120

Központi e-mail: levelezes@lagunaingatlan.hu 

Vevőt, Bérlőt
keres?

Küldje el eladó, kiadó
ingatlana alapadatait,
szakértő munkatársunk
felkeresi Önt!
Keressen
Eladó, kiadó...

Keressen eladó, kiadó
lakásokat, házakat, villákat,
építési telkeket kínálatunkban
részletes feltételei szerint
Hasznos
tanácsok!

Hasznos ötletek,
nélkülözhetetlen tanácsok
Vevőknek, Bérlőknek, Eladó
tulajdonosoknak, berbeadóknak
Kapcsolat
Kérje értékesítő szakember segítségét, hívja munkatársainkat!
Tel: (361) 200-9960
Mobil: 0620-935 9999

skypeSkype
További információk
Ajánlatot küldünk
e-mailen
Kérjen személyre szabott, privát ajánlatot, értesüljön elsőként a piacra kerülő eladó ingatlanok, kiadó ingatlanokról... További információk
Letölthető ingatlanos szaktanácsok pdf
Nélkülözhetetlen tudnivalók, szaktanácsok ingatlan bérbeadásnál, bérlésnél, eladásnál, vagy vásárlásnál... További információk

Legfrissebb ingatlan ajánlataink

Eladó telek Fejér megye
10000 nm,
125 000 000 Ft
Eladó lakás VI. Belváros
56 nm, 1+1 félszobás
49 500 000 Ft
Kiadó lakás XVI. Ómátyásföld
74 nm, 4 szobás
350 000 Ft
Eladó telek XII. Farkasrét
1048 nm,
330 000 000 Ft
Kiadó lakás I. Naphegy
90 nm, 2+2 félszobás
612 000 Ft