Rajongunk a minimál stílusért - Eladó minimál ház II/a Budaligeten

2013.06.29.
Ez egy archivált cikk! A szövegben elavult információk fordulhatnak elő!

A mai luxuskategóriájú ingatlanok között, ha csak a családi házakat nézzük, sok esetben megosztó véleményekről hallunk, a legújabb, letisztult formavilágú építményekkel, belsőépítészeti megoldásokkal kapcsolatban ...

 

Van aki szereti, van, aki ki nem állhatja a minimál stílusú lakásokat, házakat!

 

Ékes példaként mutatjuk be, egyik kedvenc ingatlankínálatunkat - ezzel elárulva stílusbeli hovatartozásunkat, vonzódásunkat, a II. Budaligeten, a Francia Iskola közelében található, vadonatúj, XXI. szd-i, minimál stílusú, nappali + 3 háló + dolgozó szobás, külső medencés, napkollektoros fűtésű, belsőépítész tervezte, igényes családi villát!

 

Kert-terasz kapcsolatos nappalija az étkezővel egy légtérben található, közvetlen kijárattal a közel 80nm-es teraszra. Gépiesített reggeliző pulttal szerelt konyhájában élvezet a főzés ...

A kertben található 4x5m-es medencéje, napkollektorral fűtött, amely rendszer a ház fűtés és melegvíz-ellátásához is jelentősen hozzájárul.

Az emeleten 2 kisebb "gyerek" háló, külön fürdővel, és egy szülői "master-bedroom" (fürdővel, zuhanyzóval, gardrobbal) található.

 

 

 



A pince szinten kapott helyet a ház technikai helyisége (fűtés, melegvíz, stb gépek), egy klasszikus tároló, valamint egy egylégterű 90nm-es helyiség, amely alkalmas lehet fitnesz, és más szabadidős tevékenységekhez is.

 Ideális két gyermekes családoknak is, ill. mindazoknak, akik értékelik a letisztult vonalakat tükröző, modern, minimál hangulatot, a minden kényelmet kielégítő, XXI.szd-i technikai eszközöket, akik nem csak egy lakást, hanem igazi otthont szeretnének!

 

Ajánlatunk megtekinthető a www.lagunaingatlan.hu/i/4850 linkre kattintva

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem