Buda, II. Klasszikus Rózsad., reprezentatív 258 m² eladó lakás

Privát ajánlat

Kérem, keressen az ajánlat részleteiért!

Az ingatlan leírása

Buda II.ker. Rózsadomb-Rézmál kiemelt utcájában reprezentatív villa-társasházban 258 m2-es emeleti luxus lakás valamint hozzá tartozó 123 m2-es irodatér együttesen eladó teremgarázzsal, tárolóval.

Rózsadomb déli oldalán, egyirányú, kis forgalmú mellékutcában található, 2000-es években - a tulajdonos által- építtetett, 3 lakásos, liftes-teremgarázsos villában legfelső szinti, 258 m2-es, 6 szobás reprezentatív lakás eladó az alagsorban található 123 m2-es 6 szobás irodahelyiséggel, két teremgarázs hellyel együtt.

A ház minden igényt kielégítő, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van, parkosított és kertész által karbantartott telken áll. A lakás a budai várra és a Széchényi-hegyre panorámás. A szintenként egy lakáshoz a teremgarázsban két-két hely tartozik tárolóval és mosókonyhával.

A lakásba közvetlenül a saját kulccsal működő lift vezet fel. Lakótere nettó 237 m2 melynek alsó szintje 185 m2-es, 62 m2-es városi panorámás, dupla belmagasságú nappali, 2 hálószoba, egy könyvtár-dolgozószoba és zárt konyha-ebédlő található. Ezen a szinten található még vendég mosdó, fürdőszoba és háztartási helyiség is valamint egy különálló garderobe-szoba.

A 48 m2-es emeleti részen további hálószoba, fürdőszoba, tároló és egy a nappali "fölé" nyitott társalgó található.

Elegáns, nagy alapterülete és sok szobája nagyobb családok de akár két generáció számára is minőségi életteret biztosít nagyvonalú terekkel és egyedi műszaki megoldásokkal mind a lakás mind pedig a ház szintjén. Magas minőségű anyaghasználat és minőségi kiegészítők: réz csatornarendszer a házon, Schindler lift, német cég által gyártott trópusi fa külső nyílászárók, méretre készíttetett cseresznyefa beépített bútorok, Bosch-Siemens konyhagépek, teppanyaki grill, klíma, riasztó, biztonsági ajtó...

A lakáshoz a kertben saját szeparált - grillezésre alkalmas szaletli és zöld terasz tartozik.

A lakáson kívül az ajánlat része a garázsból közvetlenül megközelíthető, önálló ingatlan: 123 m2 területű, saját cirkó fűtéssel rendelkező, most 6 szobásnak kialakított irodatér, nagyméretű ablakokkal, két mosdóval, konyhával.

Két zárt parkoló teremgarázsban és külön temperált tároló tartozik a lakáshoz ahonnan a lift közvetlenül a lakásba érkezik.
Az ingatlan értékesítője:
MA ajánlat álló
Matulay Árpád
0620-555 2290
MA@lagunaingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel


Amennyiben további részleteket vagy visszahívást szeretne kérni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, a lehető leghamarabb keresem Önt.


Részletes információkat kérek az ingatlanról
Kérem az ingatlan alaprajzát
Megtekinteném az ingatlant személyesen
Visszahívást kérek
Adataim megjegyzése ezen az eszközön Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót
Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem