Páty, befektetésnek 800 m² eladó üzleti ingatlan

Privát ajánlat

Kérem, keressen az ajánlat részleteiért!

Az ingatlan leírása

Buda-környéke, Zsámbéki medencében, Budakeszi közelében kiváló befektetési lehetőséggel, étterem-panzió-bowling-üzlethelyiségekből álló 800nm-es vendéglátó komplexum teljes felszereltséggel és komplett berendezéssel eladó.

Az eladó komplexum 2008-ban főútvonal mellett épült, jelenleg is jól működő, ezért kifejezetten jó befektetési lehetőséget kínál!!!

Az épület földszinti szintjén található 3 db külön bejáratú saját vizesblokkal rendelkező üzlethelység, valamint az étterem fedett teraszokkal, zárt terasszal, vendégtérrel, bárpulttal, teljesen felszerelt-, gépesített konyhával, szeparált raktárakkal, női-férfi mosdókkal, 2 pályás bowlinggal, személyzeti öltözővel-mosdóval.
Az emeleti részén található 3 db 4 ágyas szoba, valamint 2 db 2 ágyas szoba saját fürdőszobákkal, infra szauna, 2 db rendezvényterem, női-férfi mosdókkal, mosókonyha és egy külön bejáratú személyzeti lakrész.

A kertben található még egy fedett 50nm-es szaletli kemencével, valamint egy 50nm-es borospince is.
Az épület bejárati része térkövezett ahol kialakított parkolók találhatóak, valamint az épület mögött további parkolási lehetőségek is vannak még.

Az üzlethelyiségek évek óta ki vannak adva, az éttermi része jelenleg is jól működő étteremként üzemel a panzió része az év nagy részében teljesen kihasznált, két rendezvényterme -nyári időszakban kerti részlege - esküvők és céges partik részére rendszeresen hasznosítva van.
Az épült egy 1900nm-es teleken található igény esetén bővíthető, könnyen főútvonalról megközelíthető.

Hasonló ingatlanok

Az ingatlan értékesítője:
TM ajánlat álló
Tamás Mónika
0620-935 9911
TM@lagunaingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel


Amennyiben további részleteket vagy visszahívást szeretne kérni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, a lehető leghamarabb keresem Önt.


Részletes információkat kérek az ingatlanról
Kérem az ingatlan alaprajzát
Megtekinteném az ingatlant személyesen
Visszahívást kérek
Adataim megjegyzése ezen az eszközön Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót
Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem